top of page

27 April Koningsdag

Op 27 april organiseren wij weer in samenwerking met sv Excelsior Zetten een gezellige dag met veel activiteiten voor jong en oud. Hou onze flyers, website en facebook in de gaten voor berichtgeving. Hier alvast een impressie van afgelopen jaar.  

4 mei herdenking

Samen met het 4 mei comité Zetten organiseren we de jaarlijkse herdenking bij het vrijheidsmonument in Zetten.

27 augustus Spellenmiddag

De kinderspellenmiddag was 2022 een groot succes. 185 kinderen, waarvan velen in begeleiding van ouders en groot ouders, hebben genoten van allerlei leuke activiteiten. De oranje vereniging was onder de indruk van de vele vrijwilligers die ons hebben geholpen waaronder ook een aantal Oekraïense inwoners van Zetten. Hartelijk dank hiervoor! Speciale dank gaat uit naar Nicole van Upstairs Haarmode en Sandra van Sandra’s Hairstyling en de vrijwilligers voor het schminken (Nathalie en Petra) en nagellakken (Yara en Lynn). Dat was een groot succes! Ook dank aan de Rotary club voor het sponsoren van de Ijsco kar, Coen Sipman voor het verzorgen van het geluid, EHBO Zetten en omstreken voor de goede zorg, Jean van Leeuwen voor het zetten van ontelbare Tattoos, KV Zetten, Xanthos en Scouting Zetten voor het verzorgen van korfbal, volleybal en boogschiet clinics, Ontmoetingscentrum de Loohof voor het beschikbaar stellen van Oud-Hollandse spelen, Fun4kids Heteren voor het beschikbaar stellen van spelmateriaal en tent, het HPC college en de 3 concierges voor het gebruik van het terrein en voor hun hulp bij opbouw en afbreken, en alle bewoners van de gemeente Overbetuwe die hun Overbetuwe doet cheques aan ons gedoneerd hebben!!!

Seniorenmiddag

In de huiskamer van ontmoetingscentrum de Loohof konden 40 senioren genieten van een middag gezelligheid, meezingen, dansen en een lekker hapje en drankje. 
bottom of page