top of page

27 April Koningsdag

Beste Zettenaren,

Super dat jullie met zovelen aanwezig waren tijdens onze koningsdag activiteiten. Het was weer een perfecte dag met versierde fietsen, Aubade en heel veel activiteiten bij Excelsior. De dag werd opgeluisterd door de Razende reporter van Radio OZH (Ron Vervuurt; http://ronvervuurt.nl/) met live verslagen vanaf het Julianaplein en vanaf het Excelsior terrein waar de kleedjesvrijmarkt supergoed bezocht was. Naast de diverse activiteiten voor kinderen en volwassenen werd er ook goed voor innerlijke mens gezorgd door muffins van Ontmoetingscentrum De Loohof, hamburgers van de Dorpsvereniging Zetten-Hemmen, ijs van Melkveebedrijf Peek en Fokker, Patat van het Frituurtje en drankjes uit de Excelsior Kantine. De kneepjes van het Smeed vak werden gedemonstreerd door Smederij Pronk en de loterij liefhebbers konden hun hart ophalen bij het Lichtspel van de van Lingeschool. De ouderen uit Zetten werden per luxe bus naar Excelsior gebracht door een bus van het ontmoetingscentrum de Loohof. Voor de medische gezondheid werd gezorgd door EHBO Zetten en omstreken. Al met al weer een zeer geslaagde dag. Niet alles liep perfect, soms waren we zelfs iets te snel, maar we leren er elk jaar weer iets bij hetgeen we nodig hebben in ons jubileum jaar 2024! Daar hebben we natuurlijk ook weer ondersteuning voor nodig. Mocht u onze flyers met QR code voor donaties gemist hebben dan kunt u nu rustig op uw gemak een bijdrage overmaken via facebook of website. Alleen met uw steun kunnen we blijven bestaan en gratis activiteiten blijven organiseren. Lid worden kan natuurlijk ok.

4 mei herdenking

Samen met het 4 mei comité Zetten organiseren we de jaarlijkse herdenking bij het vrijheidsmonument in Zetten.

27 augustus Spellenmiddag

De kinderspellenmiddag was 2022 een groot succes. 185 kinderen, waarvan velen in begeleiding van ouders en groot ouders, hebben genoten van allerlei leuke activiteiten. De oranje vereniging was onder de indruk van de vele vrijwilligers die ons hebben geholpen waaronder ook een aantal Oekraïense inwoners van Zetten. Hartelijk dank hiervoor! Speciale dank gaat uit naar Nicole van Upstairs Haarmode en Sandra van Sandra’s Hairstyling en de vrijwilligers voor het schminken (Nathalie en Petra) en nagellakken (Yara en Lynn). Dat was een groot succes! Ook dank aan de Rotary club voor het sponsoren van de Ijsco kar, Coen Sipman voor het verzorgen van het geluid, EHBO Zetten en omstreken voor de goede zorg, Jean van Leeuwen voor het zetten van ontelbare Tattoos, KV Zetten, Xanthos en Scouting Zetten voor het verzorgen van korfbal, volleybal en boogschiet clinics, Ontmoetingscentrum de Loohof voor het beschikbaar stellen van Oud-Hollandse spelen, Fun4kids Heteren voor het beschikbaar stellen van spelmateriaal en tent, het HPC college en de 3 concierges voor het gebruik van het terrein en voor hun hulp bij opbouw en afbreken, en alle bewoners van de gemeente Overbetuwe die hun Overbetuwe doet cheques aan ons gedoneerd hebben!!!

Seniorenmiddag

In de huiskamer van ontmoetingscentrum de Loohof konden 40 senioren genieten van een middag gezelligheid, meezingen, dansen en een lekker hapje en drankje. 
bottom of page