top of page
Nieuws
Koningsdag komt er weer aan!

 De dagen worden alweer langer. Nog maar even dan is het weer feest. 27 april organiseren we weer in samenwerking met sv Excelsior een super Koningsdag. Zet het in je agenda.

Koningsdag2024_flyer.PNG
Terugblik door Oranjevereniging Zetten-Hemmen

 “Wat hebben we als Oranjevereniging een goed jaar achter de rug! We hebben mooie evenementen georganiseerd, samen met onze trouwe leden en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt.”

“Koningsdag mochten we vieren in samenwerking met VV Excelsior en was een zeer geslaagde dag. De herdenking op 4 mei in samenwerking met het 4-mei comité, was eervol en indrukwekkend, met de jongste trompettist in Nederland die de ‘Last Post’ speelde.
De derde Kinderspelmiddag  op het terrein van het HPC was wederom een topper! Aan alles is gedacht, sport, spel, eten en drinken en tevens weer veel geluk gehad met het weer! Het begon pas te regenen, nadat de Kinderspelmiddag teneinde was. Ook de Seniorenmiddag in het Ontmoetingscentrum “de Loohof was een samenkomst vol gezelligheid en werd opgeleukt door een cabaretprogramma.”

“De handen ineen slaan en iets organiseren om de levendigheid van onze dorpen te behouden is ons doel. We merken dat we als Oranjevereniging meer naamsbekendheid krijgen en er een wil is om ons te ondersteunen en helpen. Hier zijn we heel dankbaar voor! Onze bereikbaarheid is verbeterd door een mooie website, Facebook en mail.

“Na twee intensieve jaren, heeft onze voorzitter Stien op de Brouw aangegeven dat het tijd wordt om te stoppen. Leeftijd begint een rol te spelen en ze wil meer tijd met haar familie doorbrengen, al betreuren we dit, respecteren we haar besluit en willen we haar danken voor haar enorme gedrevenheid!
Stien Bedankt! Dankzij jou leeft de vereniging weer en gaan we vol goede moed op zoek naar een vervanger! Voel jij je aangesproken?”, zo laat het Bestuur Oranjevereniging Zetten-Hemmen weten.

bottom of page